stomanieuws.nlsitemap

column 1

Stomanieuws heeft maandelijks voldoende lezers/unieke bezoekers om te zorgen dat de website met een artikel onder de rubriek artikelen geregeld nieuw leesvoer krijgt.

Tijdens het schrijven vanmorgen op mijn blog www.waterlandappartementen.nl realiseerde ik dat het leuk zou zijn mijn blog toegangkelijker te maken.

Omdat ik er niet zeker van was dat u langs deze weg mijn column kon lezen, heb ik het even gecontroleerd en ja het is gelukt.

Met de titel op een mooie Pinksterdag ben ik er van overtuigd dat met een glimlach u, net als ik, via You tube en bewondering weer even naar André van den Heuvel en Leen Jongewaard gaat luisteren.

Als je het interview, zoals het vanmorgen opnieuw uitgezonden is even opzoekt bent u helemaal bij.  

Natuurlijk ben ik vol trots om onze Vlaamse stomandragers op www.stomanieuws.be via mijn column te laten weten in Roosendaal het initiatief te hebben genomen, lang voor mijn stoma, om te komen tot een Louis Paul Boonstraat.

Indien er onder de lezers in Nederland en of Vlaanderen  zijn die,vrijblijvend, hun bijdrage op www.stomanieuws.be en www.stomanieuws.nl willen plaatsen, laat het weten.

En met een beetje geluk kunnen we binnenkort een vijftal columns/verhaaltjes van stomadragers tegemoet zien.  

U begrijpt dat wij het leuk zouden vinden, als het lukt om de beginletters van Stomanieuws ook vanuit Vlaanderen aan te houden.

Wij vertrouwen erop dat er binnenkort sprake zal zijn een nieuwe reeks artikelen op de website STOMANIEUWS van Nederland en Vlaanderen.

 

Samengevat zien we de wereld met vertrouwen tegemoet als we ons niets wijs laten maken.

 

 

WAM